Ook bekende 'Club-sympathisant' volgde topper vanop de eerste rij: "Had verwacht dat ze Anderlecht meteen bij de keel gingen grijpen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Ook bekende 'Club-sympathisant' volgde topper vanop de eerste rij:  "Had verwacht dat ze Anderlecht meteen bij de keel gingen grijpen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een voetbaltopper lokt al eens bekend volk en dat was in Brugge gisteren niet anders, zo was ook Ben Crabbé van de partij. De presentator van 'Blokken' en drummer van De Kreuners is naar eigen zeggen een sympathisant van Club Brugge en ging helemaal op in de match.

Voor Het Nieuwsblad mocht Crabbé (55) dan ook uitpakken met zijn matchanalyse en hij zag een weinig overtuigende thuisploeg: "Club stagneert, de power is er wat uit. Het vertrouwen blijkbaar ook. Ik had verwacht dat ze Anderlecht meteen bij de keel gingen grijpen, maar ze lieten al snel te veel initiatief aan Anderlecht", aldus het bekende tv-gezicht.  

"Zo ­on-Brugs. Een normaal Club had voor de rust op voorsprong moeten komen, dan was de match gespeeld. Maar ze konden nooit dat normale tempo opleggen. En eenmaal op achterstand zag ik toch een gebrek aan consistentie", aldus Crabbé. 

Ook de betwiste fases ontgingen hem natuurlijk allerminst: "Die fout op Van­aken is voor mij een raadsel, mag de videoref dan wel ingrijpen? De andere beslissingen vond ik eigenlijk wel terecht. En juist is juist. Tja, er is nu eenmaal geen weg terug met die videorefs, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties