Het wordt alleen maar mooier voor Gouden Schoen bij Oranje Ruud Vormer: "Kans is groot dat hij tegen Slowakije mag starten"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Het wordt alleen maar mooier voor Gouden Schoen bij Oranje Ruud Vormer: "Kans is groot dat hij tegen Slowakije mag starten"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ruud Vormer mag op dit moment zijn kunnen tonen aan bondscoach Ronald Koeman. De 30-jarige Gouden Schoen mag zelfs dromen van een eerste cap bij Oranje komende donderdag. Hoe mooi zou dat niet zijn?

"Door de afwezigheid van Georginio Wijnaldum, die met Liverpool nog aan de bak moest in de finale van de Champions League, is de kans groot dat Ruud donderdag mag starten in en tegen Slowakije", vertrouwt NOS-Oranjewatcher Bert Maalderink, Het Laatste Nieuws toe.  

Unieke kans

"Bovendien speelt Nederland onder Koeman in een 3-5-2-systeem, naar wat ik begrepen heb, is dat ook het systeem waarin Vormer bij Club Brugge speelt. Voor hem wordt de match tegen Slowakije een unieke kans want de laatste jaren is hij in Nederland natuurlijk helemaal van de radar verdwenen", klinkt het. 

"Wij kennen hem nog steeds als die jongen die het bij Feyenoord niet haalde van Lex Immers (en Jordy Clasie, red.). Op dat moment trek je er voor Oranje dan ook een dikke streep door. Deze week krijgt Ruud een unieke kans om die streep weg te gommen en zich te tonen als de Vormer die ze bij Club Brugge kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties