Ook 's lands meest grofgebekte voetbalanalist snapt het niet: "Heeft Nainggolan op een keer in de hoed van Martínez gescheten of heeft hij in de benzinetank van Martínez zijn auto gepist?"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 8 reacties
Ook 's lands meest grofgebekte voetbalanalist snapt het niet: "Heeft Nainggolan op een keer in de hoed van Martínez gescheten of heeft hij in de benzinetank van Martínez zijn auto gepist?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Over de niet-selectie van Radja Nainggolan wordt bij de nationale ploeg niet meer gesproken, maar de buitenwacht heeft er natuurlijk wel nog over. Ook schrijver, columnist en voetbalanalist Herman Brusselmans snapt niet waarom de flamboyante middenvelder er niet bij is.

"Een volgend punt op de agenda is een mogelijke vete tussen Martínez en Nainggolan, als het ware een persoonlijke kwestie die Martínez er op moreel vlak toe verplicht heeft de flamboyante halve flikker thuis te laten. Wat kan dat zijn?"

Gescheten en gepist

Brusselmans werpt op zijn gekende wijze een paar mogelijkheden op: "Heeft Nainggolan op een keer in de hoed van Martínez gescheten? Het kan altijd, maar het is weinig waarschijnlijk omdat Martínez geen hoed draagt. Ook geen pet, wollen muts, of zuidwester. Moeten we het dan zoeken in de eventualiteit dat Nainggolan op een andere keer in de benzinetank van de auto van Martínez heeft gepist? Dat is ietwat plausibeler, omdat Martínez effectief een auto heeft", klinkt het in de column voor het weekblad Humo

"Maar wat het meest voor de hand ligt, is dat Martínez Nainggolan een onuitstaanbare klootzak vindt, met tot kotsen aanzettende tattoos, met een walgelijke sigarettenverslaving en met een stuitende neiging om drie keer per week strontzat achter een struik te liggen braken. Ja, dat zal het wel zijn. Desondanks oordeel ik, als kenner par excellence, dat Martínez die eikel van een Nainggolan had moeten meenemen. En zo is het laatste woord over deze kwestie met verve gezegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties