Na Ronaldo en Bale denkt nog een derde pion aan vertrekken bij Real Madrid
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties

Après Cristiano Ronaldo et Gareth Bale, un troisième joueur menace de quitter le Real Madrid ! 

Na Ronaldo en Bale denkt nog een derde pion aan vertrekken bij Real Madrid
Foto: © Photonews

Enkele dagen na de derde Champions League-winst op rij hield Zinedine Zidane het voor bekeken. Bij Real Madrid breekt nu een nieuw tijdperk aan, want verschillende spelers dreigen te vertrekken.

Na Cristiano Ronaldo en Gareth Bale wordt ook Mateo Kovacic aan een vertrek gelinkt. Het afscheid van Zidane heeft heel wat in beweging gezet bij de Koninklijke. Verschillende pionnen delen namelijk de visie van Zizou en azen op een nieuw project.

De situatie van Kovacic is echter anders. De 24-jarige Kroatische international speelde dit seizoen 36 wedstrijden, alle competities meegeteld. De middenvelder mikt op meer speelminuten, hetzij bij Real hetzij elders, zo bevestigde hij op de persconferentie rond de voorbereidingsmatch tegen Brazilië.

Aan interesse in Kovacic geen gebrek. Manchester United, Juventus en Tottenham zouden maar liefst 50 miljoen euro op tafel willen leggen voor de Kroaat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties