Duitse international deed nog laconiek over Rode Duivels, maar ploegmaat heeft andere mening: "Wij nemen België zeer serieus"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 3 reacties
Duitse international deed nog laconiek over Rode Duivels, maar ploegmaat heeft andere mening: "Wij nemen België zeer serieus"
Foto: © photonews

Houden de toplanden eigenlijk rekening met onze Rode Duivels? Wereldkampioen Duitsland alvast wel, zo blijkt uit de woorden van Manuel Neuer. De topdoelman van Bayern München houdt er wel duidelijk een andere mening op na dan zijn ploegmakker Thomas Müller.

"Jullie spreken over de gouden generatie. Maar vandaag is er toch al een beetje stof op de gouden generatie gekomen", liet de ervaren en polyvalente aanvaller van Bayern en de Mannschaft zich vorige week nog enigszins meewarig ontvallen

Meer ervaring

Dan ziet Neuer het toch anders: "We weten dat België een heel goeie ploeg heeft. Maar ik denk dat Philipp Lahm ook al gezegd heeft dat Duitsland een gouden generatie had. Nu heeft België opeens een gouden generatie. Ze hebben spelers die drie jaar geleden nog relatief jong waren, maar nu al meer ervaring verzameld hebben", klinkt het bij het 32-jarige sluitstuk in Het Laatste Nieuws

"Veel spelers zijn bij Engelse topclubs actief. Het belangrijkste voor de Belgen is om zich op dit WK collectief samen te vinden. Als ze daarin slagen hebben ze een zeer sterk team. Wij nemen België dan ook zeer serieus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties