WK-debat: welke straf verdiende Cristiano Ronaldo voor elleboogstoot aan speler van Iran?

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 22 reacties
WK-debat: welke straf verdiende Cristiano Ronaldo voor elleboogstoot aan speler van Iran?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tussen Iran en Portugal in Groep B was meer dan het bekijken waard gisteravond, niet in het minst omdat Cristiano Ronaldo en co flirtten met de uitschakeling. Hét moment van de match had trouwens ook te maken met de absolute sterspeler van de Europese kampioen.

De 33-jarige aanvaller van Real Madrid trakteerde tegenstander Morteza Pouraliganji tien minuten voor tijd namelijk op een gemene tik met de elleboog in het (aan)gezicht. CR7 gebaarde van krommenaas, maar de VAR had het wel degelijk gezien. 

Scheidsrechter Enrique Cáceres uit Paraguay ging de beelden bekijken en trakteerde de auteur van al vier WK-goals - die eerder in de match een penalty miste voor zijn vijfde van het toernooi - uiteindelijk op een gele kaart. Tot grote ontsteltenis van Carlos Queiroz, de bondscoach van Iran. Zijn boze reactie leest u HIERWerd Cristiano Ronaldo met geel voldoende bestraft of had het iets meer mogen zijn voor u? Dat is de vraag van ons WK-debat. Graag jullie mening via onderstaande poll én in de reacties! 

welke straf verdiende Cristiano Ronaldo voor elleboogstoot aan speler van Iran?

14%
78%
0%
8%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties