Gewezen Anderlechtspeler naar Serie A?

Redactie
Gewezen Anderlechtspeler naar Serie A?

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Rooney - Praet - Coosemans - Wesley - Engvall - Hakimi - Sanneh - Trezeguet

Gewezen Anderlechtspeler naar Serie A?

Mahmoud Hassan Trezeguet speelde een degelijk WK voor Egypte. En dat heeft ook de clubs wakker gemaakt die interesse in hem hebben. Daarbij volgens de Italiaanse media ook ... Parma! 

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

Cercle Brugge versterkt zich met Monegask Franck Irie

Cercle Brugge stelde vlak voor het laatste groepsduel van de Rode Duivels nog een nieuwe speler voor en, u raadt het nooit, hij komt van AS Monaco. Het Jan Breydelstadion wordt stilaan een kolonie. (Lees meer)


Dennis Praet heeft voetbalwereld aan zijn voeten, ook Spaanse topclub mengt zich in debatten

Na Arsenal, Juventus, Napoli en vele anderen toont nu ook Atlético Madrid interesse in Sampdoria-middenvelder Dennis Praet

De kans dat Dennis Praet Sampdoria tijdens de zomer verlaat, is vrij groot. Na de interesse van onder meer Juventus en Internazionale zijn ook clubs uit andere landen op de middenvelder gesprongen. (Lees meer)


Toptransfer voor Hakimi van Real Madrid?

Hakimi zou van Real Madrid naar Borussia Dortmund kunnen. Dat staat te lezen in de Spaanse media. 


'Plots gaat het snel: KAA Gent heeft Colin Coosemans te strikken'

Het was nog even onduidelijk wat er zou gaan gebeuren met een Belgische topdoelman, maar hij lijkt nu dicht bij een meerjarig contract te staan met een Belgische topclub. (Lees meer)


Anderlecht gaat los en doet bod van vijf miljoen euro voor verdediger

RSC Anderlecht heeft met Vranjes al een verdediger te strikken, maar houdt nog steeds rekening met een vertrek van Kara Mbodj na het WK. En dus zijn ze de markt aan het afspeuren. (Lees meer)


Goed nieuws voor youngsters PSV

Mark Van Bommel is de nieuwe coach van PSV. Hij haalt volgens VI Donyell Malen en Cody Gakpo bij de A-kern.


Rooney heeft nieuwe club

Everton heeft het nu ook bevestigd: de deal van Wayne Rooney naar DC United is rond. De officialisatie zal snel gebeuren.


KV Mechelen heeft zijn nieuwe spits (zo goed als) beet
Foto: © photonews

KV Mechelen heeft zijn nieuwe spits (zo goed als) beet

KV Mechelen heeft met Igor De Camargo al een ervaren spits in de rangen lopen sinds deze zomer, maar het heeft nu ook een jeugdig talent zo goed als beet. (Lees meer)


'Club Brugge bereikt akkoord over transfer van 10 miljoen euro'

Anthony Limbombe staat op het punt naar Huddersfield Town te vertrekken. De Premier League-club heeft voor de Rode Duivel van Club Brugge 12 miljoen euro veil. (Lees meer)


Eupen legt Cheick Keita vast

Ze blijven maar komen, die zomertransfers. Eupen kwam donderdagmiddag ook weer met een nieuwe naam naar buiten en zit zo al aan nummer zeven. (Lees meer)


Aaron Leya Iseka staat op het punt om Anderlecht weer te verlaten

Aaron Leya Iseka zal meer dan waarschijnlijk ook volgend seizoen niet voor RSC Anderlecht spelen. Na opeenvolgende uitleenbeurten aan Olympique Marseille en Zulte Waregem staat de jonge Belg op het punt om opnieuw te vertrekken. (Lees meer)


Senna Miangue voorgesteld bij Standard

De deal is nu helemaal rond: Senna Miangue is officieel een Rouche. Standard huurt de Belgische belofteninternational van Cagliari voor twee seizoenen mét aankoopoptie. (Lees meer)


Straffe transfer in de maak: 18-jarige Belgische verdediger uit 1B kan voor drie jaar in de Serie A tekenen
Foto: © photonews

18-jarige Belgische verdediger uit 1B kan voor drie jaar in de Serie A tekenen

De Belgische spelers liggen al enkele jaren goed in de Europese markt. Op tijd toeslaan, is dan de boodschap. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties