Johan Boskamp heeft een duidelijke titelfavoriet: "Maar ze moeten nog vier-vijf spelers laten vertrekken, anders problemen"

Johan Boskamp heeft een duidelijke titelfavoriet: "Maar ze moeten nog vier-vijf spelers laten vertrekken, anders problemen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titelstrijd is begonnen, de diverse clubs in de Jupiler Pro League sleutelen nog volop aan hun teams richting het einde van de transfermarkt. Johan Boskamp schuift een duidelijke titelfavoriet naar voren, maar beseft dat ze daar ook nog werk hebben.

De titelfavoriet volgens Johan Boskamp? Club Brugge. "Ze hebben een brede kern en zijn nog versterkt", aldus de Nederlandse analist in Het Belang van Limburg. "En ze hadden al een sterke ploeg en nu ook een goede doelman."

Ballast

Toch is er nog werk bij de regerend landskampioen: "Er loopt nog te veel ballast rond, ze moeten nog van vier of vijf spelers afgeraken om goed te zijn", beseft Johan Boskamp. "Anders krijg je problemen met je bank."

Van de aanwinsten is hij wel onder de indruk: "Het zal zelfs moeilijk worden voor Siebe Schrijvers om een basisplaats te veroveren, maar ik hoop dat hij kan doobreken. Het is en blijft wel vreemd dat ze hem bij Genk hebben laten vertrekken, hij hoorde er bij het meubilair."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties