Reactie Ex-Bruggelingen van KVO kunnen Anderlecht volgende week hak zetten: "Ze spelen goed, maar you never know" en "Gaan naar daar om iets te rapen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Oostende
| 0 reacties
Ex-Bruggelingen van KVO kunnen Anderlecht volgende week hak zetten: "Ze spelen goed, maar you never know" en "Gaan naar daar om iets te rapen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste drie punten? Check! En dus kan KV Oostende volgende week met een gerust gemoed naar Anderlecht. Al zijn de jongens van Gert Verheyen niet van plan om er een plezierreisje naar Brussel van te maken. Het wordt moeilijk, maar moeilijk gaat ook.

Op speeldag twee al meteen naar het Astridpark moeten, geen cadeau natuurlijk. Dat beseft de 47-jarige Verheyen als geen ander. Gelukkig heeft KVO al drie punten, dan kan je al bij al zonder druk op bezoek bij de ploeg van ex-voorzitter Marc Coucke. 

"Als je tegen Moeskroen niks had gehaald, dan sta je meteen onder druk. Dus ja, dat zou wel een serieus verschil geweest zijn. Dan denk je automatisch ook weer aan vorig seizoen. Toen startte Oostende ook slecht en dat draag je een heel seizoen mee."

Oude bekenden

Gert Verheyen heeft een verleden bij Anderlecht, maar zal er natuurlijk vooral warm onthaald worden als monument van Club Brugge. Wees maar zeker dat hij gemotiveerd zal zijn om iets te rapen bij paars-wit: "We gaan in ieder geval niet naar daar met het idee dat we al drie punten hebben en content zijn met drie op zes." 

En ook Brecht Capon, nog iemand met een Brugs verleden, zal zeker gebrand zijn op een resultaat: "Iedereen kent daar mensen hé, maar zo'n strijd moeten we er nu ook niet van maken", lacht de aanvoerder van de kustboys. Daarmee ook verwijzend naar het feit dat er in Brussel flink wat mensen met een KVO-stempel rondlopen.

Altijd topmatch

"Of dat een extra motivatie is? Nee voor mij niet. Op Anderlecht spelen, is sowieso al speciaal want het is natuurlijk altijd een topmatch. Voor ons is het wel belangrijk dat we met drie punten naar daar gaan en niet met nul stuks. Dat maakt al een heel verschil, denk ik. Maar goed, we gaan uiteraard wel naar daar om iets te rapen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties