Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties

Cercle en Anderlecht de primus met elk twee spelers in ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © photonews

Op deze tweede speeldag kregen we een sterk Anderlecht te zien én toonde ook Cercle Brugge zich. Stof genoeg voor ons Team van de Week.

Doel

Kaminski en Steppe waren dit weekend uitstekend, maar als we er één doelman uit moeten pikken, was het toch Davy Roef. De huurling van Anderlecht hield bij Waasland-Beveren haast als enige Standard op een scoreloos gelijkspel.

Verdediging

Helemaal achterin trok Taravel meer dan z'n streng in de eerste overwinning van promovendus Cercle Brugge. Met vier op zes staan die op een mooie derde plaats. Igor Plastun was dan weer enorm sterk bij Gent achterin en Cools werd als invaller de matchwinnaar bij een tienkoppig Club Brugge.

Middenveld

Het middenveld is stevig bezet met onder meer Lusamba van Cercle Brugge en een uitstekende Malinovskyi. Van de Oekraïner hadden er drie vrije trappen zomaar in gekund, in plaats van eentje. Adrien Trebel was dan weer dé maestro op het middenveld bij Anderlecht.

Over maestro's gesproken, Hicham Faik van Zulte Waregem heeft ook een gouden traptechniek en zorgde zo voor haast al het gevaar op bezoek bij AA Gent. Ivo Rodrigues was bij Antwerp dan weer outstanding.

Aanval

In de spits kunnen we niet naast Ivan Santini. De Kroaat toonde met zijn tweede hattrick op evenveel speeldagen dat hij een schot in de roos is voor Anderlecht. Bovendien is hij goed in blad-steen-schaar. Kaveh Rezaei zorgde bij Charleroi voor twee goals en lijkt opnieuw op dreef.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties