Dit is ons Team van de Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties

Cercle, Anderlecht, Genk en Antwerp dubbel vertegenwoordigd

Dit is ons Team van de Week!

Op speeldag vier kregen we opnieuw heel wat spektakel te zien. Zo ging Cercle Brugge door op het elan tegen Zulte Waregem, won Anderlecht opnieuw en trok ook Genk het laken naar zich toe. Genoeg stof voor het Team van de Week.

Doel

Tussen de palen kon Thomas Didillon van Anderlecht zich onderscheiden deze week. Hij hield zijn team recht wanneer het nodig was op Moeskroen.

Verdediging

Club Brugge had meer dan de handen vol met de defensie van Antwerp. Vooral Juklerod en Arslanagic maakten een stevige indruk. Bij Oostende stond Milovic dan weer aan het kanon, D'Haene tekende voor een uitstekende prestatie én een lichtpunt bij KV Kortrijk.

Middenveld

Trebel was zonder twijfel de beste man op onze velden dit weekend, het hele systeem bij Anderlecht draait nu rond hem. Bij Genk kan Pozuelo dat intussen ook claimen, al was er ook een goeie Ndongala nodig om het te forceren tegen Charleroi.

In Eupen kroop Gent door het oog van de naald en speelde Chakvetadze uitstekend. Cercle kon -ondanks een overlijden in zijn familie- rekenen op een geweldige Mercier.

Aanval

Die Mercier vond dan nog eens een dodelijk efficiënte Bruno voor zich, die zijn derde en vierde goal van het seizoen liet optekenen.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties