Wat een debuut voor Witsel!

Redactie
Wat een debuut voor Witsel!
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Witsel - Origi - De Bock - Leye - Limbombe - Maric - Diaby - Kudimbana

Wat een debuut voor Witsel!

Axel Witsel begon op de bank tegen Greuther Fürth, maar mocht in de 75ste minuut invallen bij een 1-0-stand in de Duitse beker. En jawel, Witsel kroonde zich meteen tot God in Dortmund door de gelijkmaker te scoren in de 95ste minuut en verlengingen af te dwingen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/08

OFFICIEEL: transfer Anderlecht-speler is rond

Josué Sa trekt naar het Turkse Kasimpasa. Hij wordt één seizoen uitgeleend met optie tot aankoop.


Hector Rodas verlaat Cercle Brugge voor het Spaanse Alcorcon

Cercle Brugge heeft nog wat balast overboord kunnen gooien. De Spaanse centrale verdediger Hector Rodas is niet langer speler van de Vereniging. Hij trekt naar de Spaanse tweede klasse. (Lees meer)


Nicaise Kudimbana verlaat Union Saint Gilloise

Opmerkelijk nieuwtje bij Union SG: Nicaise Kudimbana trekt de deur van het Joseph Mariënstadion achter zich dicht. De club verbrak in onderling overleg het contract van de doelman die ze vorig seizoen nog aantrokken. (Lees meer)


Trekt De Bock (ex-Club Brugge) naar de ploeg van Guy Luzon

Israëlische media melden dat Guy Luzon Laurens De Bock naar Beitar Jeruzalem wil halen. De linksachter zit op een zijspoor bij Leeds United.


Na de komst van Mboyo en Ezekiel haalt KV Kortrijk met Felipe Avenatti er nog een aanvaller bij

KV Kortrijk pakte al stevig uit op de transfermarkt. De Kerels haalden met Imoh Ezekiel (ex-Anderlecht en ex-Standard) en Ilombe Mboyo (ex-Gent en ex-Genk) al twee ervaren spitsen naar het Guldensporenstadion. (Lees meer)


Marko Bakic vient renforcer les rangs mouscronnois

En difficulté en ce début de championnat avec zéro point sur douze, les Hurlus ont décidé de réagir rapidement. (Lees meer)


Borussia Dortmund gaat niet mee in de prijs die Liverpool wil krijgen voor Divock Origi

Divock Origi hervatte het seizoen bij Liverpool, maar The Reds rekenen niet op hem. Vorig jaar vond de Rode Duivel onderdak bij VfL Wolfsburg. Voorlopig is er voor hem nog geen oplossing. (Lees meer)


OFFICIEEL: AA Gent en Yuya Kubo sloten nog opmerkelijke deal voor zijn transfer naar de Bundesliga
Foto: © photonews

Opmerkelijk: Yuya Kubo verlengde vlak voor zijn uitleenbeurt bij AA Gent

Wie Yuya Kubo dit seizoen nog aan het werk wil zien, moet uitwijken naar de Duitse Bundesliga. Opvallend genoeg tekende de Japanse aanvaller bij zijn transfer wel voor zowel Nürnberg als AA Gent. (Lees meer)


AA Gent kondigt belangrijk contractnieuws aan over sensatie Jonathan David

Jonathan David is een van de revelaties van het seizoensbegin. De amper 18-jarige Canadees scoorde al vijf keer in evenveel wedstrijden voor AA Gent. (Lees meer)


Excel Moeskroen gaat voor onder meer Mbaye Leye

Het contract van Mbaye Leye bij Eupen werd in onderling overleg verbroken en voor de start van het nieuwe seizoen vond de 35-jarige spits geen nieuwe club. Nu komt die er wellicht toch. (Lees meer)


Club Brugge en Nantes zijn eruit geraakt, Limbombe vertrekt voor recordbedrag

Anthony Limbombe is bijna uit zijn lijden verlost. De onderhandelingen waren op z'n zachtst gezegd stroef en hij miste het begin van het nieuwe seizoen volledig, maar nu is zijn transfer naar FC Nantes zo goed als rond. (Lees meer)


KRC Genk aast op Ivan Fiolic, een stand-in voor Alejandro Pozuelo

KRC Genk kan dit seizoen op een sterke kern rekenen. Elke positie is dubbel bezet, behalve die van Alejandro Pozuelo. (Lees meer)


Sporting Lokeren ziet Mijat Maric na negen jaar vertrekken

Sporting Lokeren heeft zijn seizoensstart met een 1 op 12 gemist. Om een welgekomen remonte in te zetten, kunnen de Waaslanders niet langer rekenen op een vertrouwde pion. (Lees meer)


Obbi Oulare is de volgende bekende naam die terugkeert naar de Jupiler Pro League: deal is op enkele details na rond
Foto: © photonews

Obbi Oulare komt de rangen van Standard versterken

Het is bij Standard een komen en gaan van spelers. Duje Cop verliet zondag de Luikse topclub voor een avontuur bij het Spaanse Valladolid. Zijn vervanger staat al klaar. (Lees meer)


Club Brugge en Sporting Lissabon zijn het eens over Abdoulay Diaby

Bij Club Brugge azen nog enkele sterkhouders van vorig seizoen op een transfer. Een van hen mag zijn valiezen nu pakken. (Lees meer)


Anderlecht haalt met Sikou Niakaté target binnen waar ook Club Brugge achter zat

RSC Anderlecht aast al een tijdje op Bubacarr Sanneh. FC Midtjylland vraagt te veel voor zijn verdediger en dus gooit paars-wit zijn zoektocht over een andere boeg. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties