OFFICIEEL: Terwijl Origi nog hoopt op transfer, heeft collega van Liverpool zijn uitleenbeurt al beet

Redactie
OFFICIEEL: Terwijl Origi nog hoopt op transfer, heeft collega van Liverpool zijn uitleenbeurt al beet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dembélé - Refaelov - Refaelov - Chadli - Chadli - Foket - Kara Mbodji - Van Damme

OFFICIEEL: Terwijl Origi nog hoopt op transfer, heeft collega van Liverpool zijn uitleenbeurt al beet

Liverpool leent Sheyi Ojo voor een seizoen uit aan Stade Reims. Het is al de vierde uitleenbeurt voor de 21-jarige flankaanvaller na Wigan Athletic, Wolverhampton en vorig jaar Fulham.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08

Nacer Chadli zal in Brugge te zien zijn dit jaar

Nacer Chadli mag zich opmaken voor een dubbele confrontatie met Club Brugge. De vice-voorzitter van AS Monaco heeft immers zijn komst bevestigd. (Lees meer)


OFFICIEEL! Antwerp haalt legende van Club Brugge én flitser van Charleroi binnen
Foto: © photonews

OFFICIEEL! Antwerp haalt legende van Club Brugge én flitser van Charleroi binnen

Antwerp zit niet stil in deze transferperiode. Na eerst Baby van Charleroi binnen te halen, kwam nu ook Lior Refaelov aan in Den Bosuil. Hij wordt voor één seizoen gehuurd. (Lees meer)


OHL haalt middenvelder op in Ligue 2

OH Leuven heeft vandaag nog een akkoord gevonden met een nieuwe middenvelder. Het gaat om de 24-jarige middenvelder Redouane Kerrouche. Hij komt over van de Franse tweedeklasser Paris FC. Hij trainde vandaag al niet meer mee. Met de transfer zou een som van 500.000 euro gemoeid zijn, volgens Franse bronnen. Maar dat lijkt wel een bijzonder dure transfer voor OHL.


Roeselare krijgt spits van Charleroi

Willy Semedo gaat een jaar bij Roeselare voetballen. De West-Vlamingen huren de aanvaller van Charleroi. Eigenlijk gaat het om een ter beschikking stelling, dus waarschijnlijk is er geen huurprijs aan verbonden. De grote 24-jarige spits is zaterdag al speelgerechtigd. 


Essevee vindt nieuwe ploeg voor aanvaller

Zulte Waregem heeft een oplossing gevonden voor Robert Mühren. De 29-jarige Nederlandse aanvaller wordt een seizoen verhuurd aan NAC Breda.


Joachim Van Damme verklaart zijn opmerkelijke terugkeer naar KV Mechelen

Vandaag werd bekend dat Joachim Van Damme toch wel verrassend terugkeert naar KV Mechelen. Malinwa anticipeert met de komst van de middenvelder op het vertrek van Yacouba Sylla, die sinds vandaag werd teruggezet naar de beloften. (Lees meer)


Giannelli Imbula, geboren in Vilvoorde, trekt naar Rayo Vallecano

Giannelli Imbula zoekt nogmaals een nieuwe competitie op. De geboren Vilvoordenaar met een Frans paspoort wordt door Stoke City uitgeleend aan Spaanse eersteklasser Rayo Vallecano. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht is Kara kwijt, maar nog niet definitief

Kara Mbodji is officieel naar Nantes vertrokken

Het is officieel: Kara Mbodji is niet langer een speler van Anderlecht. De boomlange Senegalees wordt door Nantes voor één jaar gehuurd met verplichte optie tot aankoop. Zo is hij de zoveelste speler die op huurbasis vertrekt bij paars-wit. (Lees meer)


Klopp wou concurrent van Mignolet nog bij Liverpool houden

In de Turkse media gaf Loris Karius meer uitleg over zijn tweejarige uitleenbeurt aan Besiktas. Jürgen Klopp wou hem eigenlijk koste wat kost bij Liverpool houden, maar de speler wou zelf geen tweede keuze meer zijn. Door die transfer mocht Rode Duivel Simon Mignolet niet meer vertrekken en zit hij nu aan de bank gekluisterd...


OFFICIEEL: PSV haalt maatje voor sterspeler Lozano

Enkele uren na de Champions League-kwalificatie kondigde PSV nog een knappe transfer aan: Mexicaans international Erick Gutiérrez van Pachuca komt het middenveld versterken. Sterspeler 'Chucky' Lozano kwam destijds over van dezelfde club.


Club Brugge en Antwerp onderhandelen over Lior Refaelov

Club Brugge en Lior Refaelov zijn nog vol in de weer om voor vrijdag middernacht een oplossing te vinden. Een nieuwe club uit de Jupiler Pro League komt nu in beeld. (Lees meer)


'Nacer Chadli van Championship naar Champions League: transfer in laatste rechte lijn, vandaag medische testen'
Foto: © photonews

Rode Duivel Nacer Chadli (West Bromwich) is op weg naar AS Monaco

Nacer Chadli zal zijn geweldig WK dan toch bekronen met een toptransfer. De Rode Duivel leek zelfs na de degradatie te moeten blijven bij West Bromwich, maar heeft naar verluidt vlak voor de transferdeadline toch een oplossing gevonden. (Lees meer)


Abdoulaye Seck, de nieuwe aanwinst van Antwerp FC, stelt zichzelf voor

De achterlinie van Antwerp - nu al de minst gepasseerde van het land - wordt nog meer aangesterkt. Abdoulaye Seck tekende woensdag zijn contract en stelt zichzelf nu voor. (Lees meer)


Antwerp haalt vandaag Amara Baby van Charleroi binnen

Normaal gezien worden de handtekeningen vandaag gezet. Amara Baby wordt de nieuwe aanvallende versterking van The Great Old. De flankaanvaller van Charleroi is normaal gezien de voorlaatste versterking voor Antwerp. (Lees meer)


Joachim Van Damme keert van Waasland-Beveren terug naar KV Mechelen

Zelfs een dag vóór Transfer Deadline Day kunnen er al eens onverwachte transfers van de plank vallen. Joachim Van Damme leek dit seizoen een sterkhouder bij Waasland-Beveren te worden, maar vertrekt nu plots toch naar voormalige werkgever KV Mechelen. (Lees meer)


Eva's Tienen haalt transfer met ervaring in Super League binnen

Eva's Tienen is zich volop aan het wapenen voor het nieuwe seizoen in tweede nationale. Op speeldag 1 kregen ze de punten alvast cadeau, nu willen ze verder doorstoten in de top van het klassement. (Lees meer)


Lindon Selahi trekt van Standard naar Fortuna Düsseldorf

Standard gaat waarschijnlijk geen transfers meer doen deze zomer. Of er moet een nummer 10 nog ergens als opportuniteit opgepikt kunnen worden. Ze willen wel nog een paar spelers verpatsen. Dat is het geval voor Ryan Mmaee, Valery Lukchevich en Lindon Selahi (Lees meer)


Anthony Swolfs wordt door Gent een jaartje uitgeleend aan Waasland-Beveren

Anthony Swolfs is de derde doelman die Waasland-Beveren komt versterken. De twintigjarige Belg komt over KAA Gent. Hij wordt van de Buffalo's geleend tot het einde van het seizoen. (Lees meer)


Charleroi denkt aan David Henen als offensieve versterking

Charleroi zag in twee weken tijd zijn aanval onthoofd worden. Chris Bedia, Kaveh Rezaei en vandaag waarschijnlijk ook Amara Baby verlieten/verlaten de club. De Carolo's mogen dus een tandje bijsteken om wat offensief geweld binnen te halen. (Lees meer)


Real Madrid koopt Mariano Diaz terug van Lyon

We gaan de laatste 40 uur van de transfermercato in en er zou nog heel wat kunnen bewegen. In Frankrijk is er een opvallende deal zo goed als rond: Real koopt een spits terug voor een veelvoud dat ze vorig jaar van hem kregen. (Lees meer)


Gent heeft vervanger voor Foket gevonden, al moeten ze afrekenen met concurrentie van... Bordeaux
Foto: © photonews

AA Gent denkt aan de Franse rechtsachter Arnaud Souquet

Thomas Foket is op weg naar het Franse Reims. Vanavond speelt hij zijn afscheidsmatch bij de Buffalo's in en tegen Bordeaux en dan vliegt hij onmiddellijk door om zijn transfer af te ronden. Maar Gent heeft uiteraard wel een vervanger nodig. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties