Joachim Van Damme verklaart zijn opmerkelijke terugkeer naar KV Mechelen

Joachim Van Damme verklaart zijn opmerkelijke terugkeer naar KV Mechelen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag werd bekend dat Joachim Van Damme toch wel verrassend terugkeert naar KV Mechelen. Malinwa anticipeert met de komst van de middenvelder op het vertrek van Yacouba Sylla, die sinds vandaag werd teruggezet naar de beloften.

KV probeerde al eerder om Van Damme terug te halen, maar deze keer lukte het wel. "Er kwam een mooi bod binnen van KV Mechelen", zegt Van Damme aan Het Nieuwsblad. "Dat is overwogen door de club en ikzelf en snel aanvaard geweest. KV deed me een aantrekkelijk voorstel en Waasland-Beveren krijgt nog een transfersom, dus alle partijen komen er beter uit. Ik vertrek hier zonder problemen."

Van Damme was voor zijn veroordeling basisspeler bij de Mechelaars. "Ik wil Mechelen naar eerste brengen, want daar hoort de club echt thuis. Daar wil ik alles aan doen."

"Dat de concurrentie groot was bij Beveren? Dat is altijd zo in eerste klasse, maar ik vreesde niet meteen minder speelminuten. Ik moest gewoon keuzes maken en moest ook aan mijn toekomst denken. Ik ben 27 geworden en KV bood me een contract van drie seizoenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties