Vanaken voorbeeldig op eerste dag: "Halfuur te vroeg en scheenlappen en schoenen mee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Tubeke
| 6 reacties
Vanaken voorbeeldig op eerste dag: "Halfuur te vroeg en scheenlappen en schoenen mee"
Foto: © photonews

Voor Hans Vanaken was het vandaag de eerste dag bij de Rode Duivels. Hij mocht ook meteen aanschuiven voor de persconferentie en weet onder meer al welk nummer hij zal zingen.

"Waarschijnlijk wordt het 'het is een nacht' als niemand anders hem inpikt", aldus Vanaken. "Het is een beetje de klassieker bij de Nederlandstaligen." Vanaken was overigens voorbeeldig op tijd dinsdagmiddag. "Ik was hier een halfuurtje te vroeg, met dat verkeer in België weet je immers nooit en je komt best op tijd op je eerste dag."

Hij had ook al het nodige materiaal mee. "Wat ik moest meenemen? Scheenlappen en schoenen, hé. De rest krijgen we allemaal hier." Hij zal de trainingen en polo's koesteren. "Hetgeen we mogen houden, ga ik zeker in de kast hangen. Dat is een mooie herinnering aan deze week. Je weet nooit of je er nog een keer bij zal zijn. Al is dat uiteraard mijn ambitie."

Geen grote mond

Hij wil zich rustig integreren. "Ik ga het gewoon wat op me af laten komen. Benieuwd hoe hoog het niveau is en hoe fel er getraind wordt. Ik ga niet meteen de grootste mond opzetten en gewoon mijn ding doen zoals altijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties