Hairemans tevreden tot nu toe: "Nog steeds ongeslagen"
Dirk Pieters
| 14 reacties

Antwerp verloor dit seizoen nog niet

Hairemans tevreden tot nu toe: "Nog steeds ongeslagen"
Foto: © photonews

Antwerp is uitstekend aan het seizoen begonnen met een 12 op 18. De oudste club van het land parkeert zich net als vorig seizoen meteen in de top zes van het klassement. Kan de ploeg van trainer Laszlo Bölöni het dit jaar wel volhouden?

Het enige verschil met vorig seizoen is dat de Great Old nu nog geen wedstrijd heeft verloren. Zes wedstrijden ver, maar nog geen verlies. Dat is van het seizoen 1987 geleden dat rood-wit zo'n cijfers kon voorleggen. "We mogen zeker en vast tevreden zijn met onze positie in het klassement op dit moment. We gingen al op bezoek bij Charleroi en Anderlecht en kregen Club Brugge al over de vloer en toch nog steeds ongeslagen", aldus Hairemans na de puntendeling in het Constant Vanden Stockstadion. 

Beter dan vorig seizoen 

Vorig seizoen werden er amper punten gepakt tegen deze ploegen en dus groeit de hoop meer en meer op een ticket voor play-off 1. "We mogen daar zeker in geloven. Waarom niet? We zijn goed bezig en als we op deze manier verder doen halen we het. Toch is de competitie nog lang en moeten we het wedstrijd per wedstrijd bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties