KRC Genk komt met speciale uitdaging op de fiets: de Heizel Challenge
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
KRC Genk komt met speciale uitdaging op de fiets: de Heizel Challenge
Foto: © photonews

In de Beker van België speelde KRC Genk vorig seizoen lang mee, ook dit seizoen willen ze maar wat graag naar de Heizel. En dat vatten ze sportief op.

In augustus trokken al eens een horde supporters met de fiets naar Esch, voor de Europese uitwedstrijd tegen het Luxemburgse Fola Esch. Nu willen ze dat ook doorzetten voor de bekerwedstrijden, met als uiteindelijk doel de bekerfinale op de Heizel.

Heizel Challenge

En zo wordt met de zestiende finales het startschot voor een uniek fietsavontuur gegeven voor de business community van KRC Genk: De Heizel Challenge. "In het wiel van Voorzitter Peter Croonen en enkele KRC Genk helden organiseert KRC Genk bij elke bekerwedstrijd een fietstocht", aldus de Limburgers in een persbericht.

"Uitvalsbasis is steevast de Jos Vaessen Talent Academy. Deelnemers krijgen een prachtige rit voorgeschoteld, bij een thuismatch eindigt die in de Luminus Arena, bij een uitmatch bij de tegenstander. De challenge voor haar business community is de volgende: fiets je elke uitdaging mee én haalt KRC Genk opnieuw de bekerfinale, dan ga je mét de fiets mee naar de Heizel!"

Voor de eerste wedstrijd tegen Lommel wordt een lus van 100 kilometer gedaan op Limburgs grondgebied, met bevoorrading in het Soevereinstadion in Lommel en onder leiding van wegkapitein Wilfried Delbroek. 

"Partner Café Coureur stippelt bij elke Challenge een prachtige fietsroute uit, inclusief professionele begeleiding onderweg. Bioracer zorgt voor een top wieleroutfit aan een niet te kloppen prijs. Deze exclusieve KRC Genk outfit kan elke supporter vanaf nu bestellen in de fanshop of webshop van KRC Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties