Vanhamel zette met Beerschot Wilrijk Cercle een neus: "Misplaatste arrogantie van Cercle"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 3 reacties

Mike Vanhamel bekert met Beerschot Wilrijk verder

Vanhamel zette met Beerschot Wilrijk Cercle een neus: "Misplaatste arrogantie van Cercle"
Foto: © photonews

Het werd de match van de revanche voor Beerschot Wilrijk, op bezoek bij Cercle Brugge. Doelman Mike Vanhamel maakte de verloren promotiefinale niet mee, maar voelde wel hoe het leefde in de groep.

"Het doet plezier dat ik de spelers die er toen wel bij waren kon helpen met hun revanche", aldus Vanhamel achteraf. Beerschot Wilrijk forceerde het nog met tien man. "Het scenario van de winst kon niet mooier zijn, want we trapten ook een heel slappe penalty."

"We speelden een stevige partij en het systeem zat goed in elkaar." Dat Cercle met een veredeld B-elftal aan de aftrap kwam, zorgde voor wrevel. "Persoonlijk voel ik dat aan als een soort misplaatste arrogantie van Cercle uit. Dat het 'maar' tegen een 1B-team was. Maar bon, nu leven zij ook niet in de beste omstandigheden naar hun derby toe, Club ook niet wellicht."

Er is kordaat gepraat deze week

Het gaf alleszins een boost aan dit Beerschot Wilrijk na enkele moeilijke weken. "Er is kordaat gepraat deze week. Het heeft allemaal met mentaliteit te maken en de wil die soms ontbreekt, vandaag hebben we daarop het antwoord terug gevonden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties