Alex Czerniatynski voorspelt play-off 1 en zet 'Antwerp' en 'titel' zelfs in dezelfde zin

Malik Hadrich
Malik Hadrich
| 5 reacties
Alex Czerniatynski voorspelt play-off 1 en zet 'Antwerp' en 'titel' zelfs in dezelfde zin
Foto: © photonews

De top zes in de JPL bestaat momenteel uit Club Brugge, Genk, Anderlecht, Antwerp, Gent en Oostende. Er zal echter nog één en ander verschuiven voor de start van play-off 1, verwacht ex-Rode Duivel Alex Czerniatynski.

"Standard en Charleroi zullen nog in play-off 1 geraken", voorspelt Czerniatynski in gesprek met onze redactie. Wie er dan nog uitgaat? "Standard neemt de plaats van Oostende in en Charleroi zal met Gent strijden om dat laatste ticket. De Carolo's hebben naar mijn mening zeker hun plaats in play-off 1."

De andere vier plaatsen staan volgens hem vast. "Genk krijgt tien à twaalf kansen per wedstrijd met zo'n voetbal. Ik zie in hen een grote concurrent voor Club Brugge."

Czerniatynski is daarbij zwaar onder de indruk van zijn eigen ex-ploeg Antwerp. "Refaelov brengt een vleugje magie en kan in zijn beste vorm een enorme meerwaarde zijn. Neem daar ook nog de ervaring bij van spelers als Mbokani, Van Damme, Haroun, Bolat..."

Hij gaat zelfs nog verder dan enkel in de top zes geraken. "Antwerp mag zeker en vast Europese ambities koesteren. Binnen enkele jaren zie ik The Great Old zelfs voor de titel strijden", sluit Czerniatynski af met een straffe voorspelling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties