Reactie Limbombe kreeg warm welkom van Van Damme: "Hij zei dat het de volgende keer nóg smeriger zou zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Antwerpen
| 22 reacties
Limbombe kreeg warm welkom van Van Damme: "Hij zei dat het de volgende keer nóg smeriger zou zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als er één speler van AA Gent met een pikante peper in z'n achterste aan de partij op den Bosuil begon, was het Stallone Limbombe wel. De ex-aanvaller van Antwerp gaf een assist, had wat momentjes met Van Damme én kreeg applaus.

"Ik had er vandaag heel veel zin in", aldus Limbombe. Hij stond een uur na de match nog steeds in wedstrijdtenue, hij moest immers even half Antwerpen gedag zeggen. Kwam hem ook nog eens extra groeten: Jelle Van Damme. Die had hem nochtans tijdens de wedstrijd anderhalve meter de lucht in getrapt.

"Wat hij zei? Dat het de volgende keer nog smeriger zou zijn", lachte Limbombe. "Ik kan het goed vinden met hem, vorig jaar zaten we steevast naast elkaar. Eigenlijk had ik op die actie niet moeten doorgaan, omdat ik wist dat hij dat zou doen. Maar ik ging voor elke bal vandaag."

Een assist, maar geen goal

Hij tekende voor een assist, maar had liever gescoord. "Jazeker. Ik scoorde bijna. Dat ik er twee wou maken? Van wie heb je dat gehoord? Neen, ik had liever in Virton niet gescoord, maar hier wel. Ik wou ook écht winnen, omdat ik hier niet veraf woon."

Bij zijn vervanging kreeg hij applaus van de hele Bosuil. "Ik heb hier vier jaar gespeeld, en mooie momenten meegemaakt. Dat vergeet je niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties