"Grootste schandaal ooit in Belgische voetbalwereld, groter dan Waterschei of Ye" en "Ze lieten Bayat doen"

Florent Malice
Florent Malice
| 18 reacties
"Grootste schandaal ooit in Belgische voetbalwereld, groter dan Waterschei of Ye" en "Ze lieten Bayat doen"
Foto: © photonews

Spelersmakelaar Nenad Petrovic is in gesprek met onze redactie ook aangeslagen door de zaken die de voorbije dagen naar buiten kwamen.

Nenad Petrovic werkte lange tijd in het voetbalwereldje en gaf enkele maanden geleden al aan dat er iets mis was met het systeem Bayat. "Ik ben enorm verrast van de grootschaligheid van dit schandaal."

"Ik had niet verwacht dat hij door zo'n onderzoek zou worden geïnterpelleerd. Dit is een zaak zonder weerga en het is gek. Dit doen ze niet zomaar, dit is het grootste schandaal uit onze voetbalgeschiedenis."

Groter dan Ye of Waterschei

"Iedereen is onder de indruk. Die is groter dan de zaak Ye of het gedoe met Waterschei. Dat zijn maar randfenomenen in vergelijking met dit. Na de trilling komt de tsunami, om alles hopelijk weg te spoelen."

Toch is Petrovic ook duidelijk: "Bayat heeft gedaan wat ze hem hebben laten doen. Ze hebben hem laten doen en hebben alles op hun beloop gelaten in het Belgisch voetbal. Er moet een grondige reflectie komen op de manier waarop hij zijn hegemonie heeft kunnen opbouwen."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties