Elton Acolatse blonk uit tegen ex-ploeg Club Brugge: "Ik heb laten zien dat ik daar nog had kunnen spelen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Elton Acolatse blonk uit tegen ex-ploeg Club Brugge: "Ik heb laten zien dat ik daar nog had kunnen spelen"
Foto: © photonews

Elton Acolatse liet zich zaterdag tegen Club Brugge opmerken. Als vervanger van Casper De Norre speelde de 23-jarige-Nederlander een sterke wedstrijd tegen zijn ex-team.

"Als wing-back moet je ook je verdedigende taken opknappen. Dat is me goed gelukt", kijkt Acolatse terug op zaterdag. "Er waren enkele duelletjes met Clinton Mata. Leuke speler."

STVV nam Acolatse in de zomer definitief over van blauw-zwart. Was dit een manier om het Brugse ongelijk te bewijzen? "Uiteraard wil je laten zien dat je daar nog had kunnen spelen. Ik denk dat dat gelukt is."

"In de tweede seizoenshelft heb ik me kunnen tonen, maar toen was het voor Club Brugge misschien te laat"

Acolatse hoopt dat hij nu vertrokken is voor een langere periode van goeie wedstrijden. "Bij Club Brugge kende ik in 2017 een goeie start tijdens de voorbereiding, maar raakte ik geblesseerd aan de adductoren. Daar heb ik lang mee gesukkeld."

"Ook bij Sint-Truiden had ik in het begin veel blessures. Pas in de tweede seizoenshelft heb ik me kunnen tonen, maar toen was het voor Club Brugge misschien al te laat. Ach, ik probeer gewoon hard werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties