Officieel statement van Lokeren: voorzitter Roger Lambrecht wil de club dit seizoen nog verkopen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 18 reacties
Officieel statement van Lokeren: voorzitter Roger Lambrecht wil de club dit seizoen nog verkopen

Sporting Lokeren heeft woensdagavond uit het niets een officieel bericht op de clubwebsite gezet getiteld: 'Statement over de toekomst van Sporting Lokeren'. Daarin staat onder meer hoe voorzitter Roger Lambrecht de clubs dit seizoen nog wil verkopen.

Na de sportieve malaise en het ontslag van Peter Maes zat een afvaardiging van de Lokerse supporters samen met interim-hoofdcoach Arnar Vidarsson. Daar werd onder meer beloofd om een duidelijk beeld te geven van de toekomstvisie en de club houdt woord. 

Hier is een deel uit het officiële statement: 

"De voorzitter beseft dat zijn leeftijd hem ertoe noopt om op relatief korte termijn niet alleen afscheid te nemen van het dagdagelijkse bestuur van de club maar ook als aandeelhouder de fakkel over te dragen. Dhr. Lambrecht heeft daartoe een tijd geleden al stappen gezet en een externe adviseur aangesteld die hem en de club professioneel bijstaan in de zoektocht naar (een) nieuwe aandeelhouder(s)."

"Het moge duidelijk zijn dat het de wens is van de voorzitter dat het belang van de club bij deze transitie primeert en dat er wordt gezocht naar een overnemer die, zoals dhr. Lambrecht, de club een warm hart toedraagt maar bovenal over voldoende financiële armslag beschikt om de club opnieuw te laten aanknopen met de sportieve successen uit het verleden."

"De bedoeling is deze transitie nog tijdens het lopende seizoen te regelen. Dhr. Lambrecht blijft de club hoe dan ook verder ondersteunen doorheen dit volledige proces zodat de continuïteit verzekerd blijft."

Het volledige statement is te lezen op de clubwebsite van Sporting Lokeren

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties