Bölöni wil zich wel eens op zijn gemak in de zetel zetten om een paar fases te herbekijken: "Met de ref en de VAR naast mij en een pintje"

Johan Walckiers Bart Ver Elst
Johan Walckiers, Bart Ver Elst en Redactie vanuit Antwerpen
| 125 reacties
Bölöni wil zich wel eens op zijn gemak in de zetel zetten om een paar fases te herbekijken: "Met de ref en de VAR naast mij en een pintje"
Foto: © photonews

In het Engels heb je zo een fijn zinnetje om wat er gisteren gebeurde op de Bosuil te omschrijven: "That escalated rather quickly..." Tot minuut 55 was er niets aan de hand voor Antwerp, maar dan kreeg Genk twee strafschoppen op vijf minuten. Laszlo Bölöni zou de beelden nog wel eens willen zien.

Bölöni hoefde niet ver te zoeken om te weten waar het misliep. "Ze mepten ons KO met die twee strafschoppen. We kregen toen een dreun en we zijn daar niet meer van hersteld. Zo simpel is het", aldus de Roemeense coach.

Antwerp kon nooit meer een vuist maken en Genk ging erop en erover, maar zelfs daarna was er volgens Bölöni nog een dubieuze fase. "Of al die beslissingen correct waren. Ik wil die strafschoppen en die hoekschop thuis toch eens op mijn gemak bekijken. Met een Jupiler en liefst met de scheidsrechter en VAR naast mij in de zetel."

Ik kan dat niet verklaren

"Want de VAR komt wel tussen bij die eerste strafschop, maar niet bij de tweede en ook niet die hoekschop. Ik kan dat niet verklaren. Maar goed, dit gaat niets meer veranderen. Genk is de beste ploeg van België en dat hebben ze nog maar eens laten zien. Ik moet hen feliciteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties