De verrassende eend in de bijt spreekt ambitie uit: "De hele club wil play-off 1 halen, wij ook"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

STVV wil graag play-off 1 spelen, Elton Acolatse en Alexis De Sart reageren

De verrassende eend in de bijt spreekt ambitie uit: "De hele club wil play-off 1 halen, wij ook"
Foto: © photonews

Na veertien speeldagen staat STVV wel degelijk nog steeds in de top-6 van de Jupiler Pro League. De ambitie van de nieuwe clubeigenaars was play-off 1, stilaan beginnen ook de spelers er in te geloven dat het kan.

De cijfers ogen zeker niet slecht: 21 punten uit 14 wedstrijden, dat is een marstabel waarmee je op 45 zou uitkomen en volop voor de top-6 aan het meestrijden bent. De Kanaries staan momenteel ook op die zesde plek en willen daar zolang mogelijk blijven staan.

"We laten soms mooie dingen zien. Play-off 1 is de ambitie van de club. Van de spelers ook ja, want als je geen ambitie hebt, dan heb je niks", aldus doelpuntenmaker Elton Acolatse.

Niet te hoog springen

"Maar we moeten nog niet te hoog gaan springen en rustig blijven, want we zijn nog niet halfweg de competitie. Laat ons eerst maar die moeilijke klip in Eupen proberen te omzeilen, dat wordt een belangrijke match."

"We moeten iets gaan rapen in Eupen om aanspraak te blijven maken op die top-6", pikte Alexis De Sart meteen in. "We willen het zo goed mogelijk doen en play-off 1 kan dan een leuke bonus worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties