Genk onderneemt actie nadat supporters klaagden: "Onze fans blijven onze prioriteit"

Genk onderneemt actie nadat supporters klaagden: "Onze fans blijven onze prioriteit"

Na de wedstrijd tegen Besiktas was er toch onvrede ontstaan bij een deel van de supporters van Racing Genk. OSV-voorzitter Rudy Claessens trok aan de alarmbel en de top van de Limburgers luisterde.

Genk luisterde naar de grieven. "Voor, tijdens en na de wedstrijd werd er vaak overgelegd met alle betrokkenen. Gisterenavond was dit het geval in de Luminus Arena. Samen met het OSV, politie en Burgemeester Wim Dries blikten we terug en maakten we meteen enkele concrete plannen voor de toekomst", klinkt het in een persbericht. 

"Het was een zeer complexe wedstrijdorganisatie, waaruit alle partijen lessen trekken. Belangrijkste besluit is dat het bezoekersvak in de Luminus Arena niet meer zal uitgebreid worden op de manier zoals toen. De bezoekersvakken zijn A en AA, met wanneer nodig voor de veiligheid een bufferzone (bijvoorbeeld CL 3 en 4)."

"Het comfort én de wedstrijdbeleving van alle KRC Genk supporters blijft onze belangrijkste prioriteit, van parking tot stoeltje of staanplaats. Dit engagement gaat KRC Genk aan met al haar supporters. Want zonder die supporters geen voetbal. Samen zijn we Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties