Carcela onthult eindelijk wat er tijdens de voorbereiding gebeurde: "Het heeft me ontgoocheld dat ze het zo verklaarden"

Carcela onthult eindelijk wat er tijdens de voorbereiding gebeurde: "Het heeft me ontgoocheld dat ze het zo verklaarden"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela zorgde begin dit seizoen voor heel wat ongerustheid bij de supporters van Standard. De Marokkaanse international dook maar niet op en velen dachten dat hij met een transfer bezig was. Hij schept nu duidelijkheid over wat er toen gebeurde.

Carcela nam langer dan voorzien vakantie, maar daar had hij recht op, zegt hij. De club was echter niet op de hoogte. "Ze waren niet kwaad, het ging om een misverstand. Alles is uitgepraat", zegt hij nu in HLN

Er werd geopperd dat Carcela meer geld wou verdienen. "Helemaal niet. Kijk: als ik voor het geld gekozen had, was ik niet teruggekeerd naar Standard. Elke mercato zou ik naar Dubai, China, Japan of Amerika kunnen. Ik verdien hier minder dan ik daar zou kunnen verdienen. Het heeft me ontgoocheld dat mensen mijn afwezigheid op die manier verklaarden."

Michel Preud'homme bedekte het achteraf snel met de mantel der liefde. "We wisten allebei wat er gebeurd was. Ik had recht op die verlofdagen. En ze waren nodig om goed te beginnen aan het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties