OHL start tweeluik met zege: "Niet zo mooi en makkelijk als ik hoopte"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties
OHL start tweeluik met zege: "Niet zo mooi en makkelijk als ik hoopte"
Foto: © photonews

OHL en Lommel bekampen elkaar twee keer op amper vier dagen tijd. Het eerste deel van dat tweeluik werd door de Leuvenaars winnend afgesloten. Coach Nigel Pearson reageerde dan ook tevreden.

"Dit is een zege die deugd doet", aldus Pearson na de match. "Het was geen makkelijke avond voor ons. Net als in de vorige thuismatch tegen Union zaten de weersomstandigheden niet mee. Maar we wilden absoluut de drie punten pakken, dus ik ben blij dat dat gelukt is."

OHL speelde al betere matchen de laatste tijd, maar het resultaat zat in tegenstelling tot de voorbije twee weken wél mee. "Het was zeker niet altijd mooi en het was niet zo makkelijk als ik hoopte. Het resultaat was erg belangrijk voor het vervolg van ons seizoen. We mikken op een sterke tweede seizoenshelft."

Dinsdag opnieuw tegen Lommel

Dinsdagavond komt Lommel opnieuw op bezoek naar het King Power at den Dreef stadion. "Dinsdag kunnen we opnieuw 3 belangrijke punten pakken met het oog op het algemene klassement, want ook dat is nog steeds belangrijk", vervolgde Pearson.

"We missen enkele spelers (Dequevy en Schuermans door schorsing, red.), maar zo krijgen andere jongens de kans om zich te tonen. De spelers moeten elkaar scherp houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties