Reactie Antwerp buigt voor STVV in strijd der seizoensrevelaties: "Ze lieten ons niet op hun niveau komen" & "Organisatie, lef en vertrouwen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit de Bosuil
| 20 reacties
Antwerp buigt voor STVV in strijd der seizoensrevelaties: "Ze lieten ons niet op hun niveau komen" & "Organisatie, lef en vertrouwen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV blijft maar knallen: de Kanaries staan stevig in de top 6 en zijn de enigen die een perfecte 6 op 6 konden pakken tegen die andere seizoensrevelatie Antwerp. Zelfs de verliezers van zaterdag konden niet anders dan erkennen dat de Truienaars aan iets speciaals bezig zijn.

"Na de penaltygoal ging het nog, maar na het tweede doelpunt hebben we niet meer meegedaan. Op geen enkel moment konden we nog op het niveau van STVV geraken", zei Antwerp-coach Laszlö Bölöni. 

"Ze waren extreem goed georganiseerd, met een sterk defensief blok en een goede omschakeling. Proficiat, STVV, dit was een verdiende overwinning."

Doelman Sinan Bolat had naast teleurstelling ook lof. "We wilden te snel reageren na de tweede tegengoal en raakten de controle volledig kwijt. STVV liet ons geen seconde meer in ons spel komen."

"Enerzijds waren wij te slap, anderzijds is dit zeker de verdienste van STVV. Ze speelden met heel veel vertrouwen en lef", besloot de goalie van tegenstander Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties