Doelpuntenmaker Mertens zag Deinze veel te makkelijk op achterstand komen: "Goals om van te bleiten"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Deinze
| 0 reacties

Lennart Mertens na de nederlaag tegen Eupen

Doelpuntenmaker Mertens zag Deinze veel te makkelijk op achterstand komen: "Goals om van te bleiten"
Foto: © photonews

Deinze heeft de stunt van tegen Club Brugge niet kunnen herhalen. Lennart Mertens (archiefbeeld) zorgde met een mooie goal voor de aansluitingstreffer, maar een vreemde own-goal zorgde ervoor dat de kwalificatie buiten handbereik bleef.

"Als je ziet wat voor een goals we slikken, is dat toch om te bleiten", aldus de aanvaller eerlijk. "We kregen dit seizoen nog bijna geen doelpunten binnen op stilstaande fases, maar vandaag gingen er toch twee in. Ze werden goed getrapt en de luchtmacht was indrukwekkend, misschien hadden we te veel respect."

Eupen kwam nochtans met een B-ploeg aan de aftrap. "Het blijft een eersteklasser, hé. Als die jongens brengen, dan kunnen die iets. Bovendien wilden die spelers zich bewijzen, dus stonden we tegen een erg gemotiveerde ploeg." Deinze kon zich wel tonen. "We hebben laten zien dat we één van de best voetballende ploegen in 1e Amateur zijn."

Gemiste kansen

"De goals waren knullig, maar we hadden kansen genoeg om de 2-3 of de 3-3 te maken. We wilden het ook wat te overhaast doen tegen tien man. We hadden meer moeten voetballen en de achterlijn halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties