"Wat mij betreft een beetje ondergewaardeerd": Belangrijke speler voor Antwerp in januari naar concurrent?

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 7 reacties
"Wat mij betreft een beetje ondergewaardeerd": Belangrijke speler voor Antwerp in januari naar concurrent?
Foto: © photonews

Zes goals en twee assists staan er in competitie al op de teller van William Owusu, maar of hij nog lang bij Antwerp zal blijven? Dat is een andere zaak. Nochtans is hij heel nuttig.

Afgelopen weekend mocht hij nog eens spelen van coach Bölöni en hij bedankte meteen voor het vertrouwen met een doelpunt. Met ook nog een uitgelokte strafschop én een voet in het derde doelpunt was hij erg belangrijk voor The Great Old.

"Hij was zeer nuttig voor de ploeg en hij is wat mij betreft een beetje ondergewaardeerd", aldus Marc Degryse in Sports Late Night. "Hij weet waar hij moet lopen en hij werkt ook heel hard voor de ploeg, keihard. En hij zorgt voor diepgang in balbezit."

Einde verhaal?

"Dan is het vreemd dat hij al een tijdje niet meer startte in de basis." Als hij speelt, dan doet hij het goed - zoveel is duidelijk. Toch lijkt zijn verhaal bij Antwerp stilaan geschreven, want de 29-jarige Ghanees is einde contract bij stamnummer 1.

Vorige week maakte hij misbaar over zijn weinige speelminuten, mogelijk springen andere clubs nu ook in de dans voor de diepe spits. Daarbij is het volgens Gazet van Antwerpen niet ondenkbaar dat hij naar een andere club in de Jupiler Pro League zou trekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties