OFFICIEEL: einde verhaal voor Yaya Touré in Griekenland

Redactie
OFFICIEEL: einde verhaal voor Yaya Touré in Griekenland
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Kompany - Ibrahimovic - Touré - Dendoncker - Wesley - Guardiola i Sala - Guardiola i Sala

OFFICIEEL: einde verhaal voor Yaya Touré in Griekenland

Einde verhaal voor Yaya Touré bij Olympiakos. Na enkele maanden werd het contract met de ervaren ex-speler van Beveren alweer ontbonden. 

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/12

Vincent Kompany van Manchester City zou steeds nadrukkelijker in beeld komen bij Barcelona

Barcelona doet het voorlopig goed in de Champions League, maar in LaLiga liep het seizoensbegin niet meteen fantastisch. Er zijn nog werkpunten, een Rode Duivel zou van pas kunnen komen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Manchester City haalt nieuwe doelman

Manchester City heeft met Zach Steffen een nieuwe doelman beet. Ze zouden voor hem tussen de 6 en 9 miljoen euro geven en hij komt in de zomer van 2019 over van Colombus Crew.


Einde transfersoap Zlatan Ibrahimovic in zicht

Zlatan naar AC Milan? In Milan klonk het al dat hij niet zal komen, bij LA Galaxy maken ze zich sterk dat hij zal verlengen. 


Saul naar Manchester City? Guardiola is duidelijk

Saul Niguez naar Manchester City? The Citizens zouden volgens diverse bronnen de clausule van 150 miljoen euro in het contract willen lichten, maar Pep Guardiola spreekt dat nu tegen op een persconferentie voorafgaand aan het duel in de Champions League. 


Guardiola spreekt klare taal over Saúl Ñíguez

Volgens de transfergeruchten zou Manchester City 150 miljoen over hebben voor Saúl Ñíguez, maar daar is volgens Guardiola niets van aan. “Saúl is een fantastische speler, exceptioneel goed, maar we hebben geen belangstelling voor hem”, klonk het bij Guardiola.


Erg weinig speeltijd voor Leander Dendoncker? 'Oude bekende wil hem wegkapen bij Wolverhampton'

Erg weinig speeltijd voor Leander Dendoncker? 'Oude bekende wil hem wegkapen bij Wolverhampton'

Het was nog niet het seizoen voor Leander Dendoncker, die meer op de bank of in de tribunes zat dan hem lief is tot op heden. (Lees meer)


Wesley sluit wintertransfer niet volledig uit, maar kans is klein

Wesley Moraes werd al aan diverse topclubs gelinkt de afgelopen maanden, maar tot een wintertransfer zal het vermoedelijk niet komen. "Zeg nooit nooit, maar ...", klonk het bij La DH.


'KVO gaat scouten bij beloften Gent'

KV Oostende ging bij de Gentse beloften Thibault De Smet scouten. Dat weet alvast Het Nieuwsblad te melden. Bij de Buffalo's kreeg De Smet nog maar weinig kansen in de A-kern. 


Eden Hazard hoopt nog steeds op een transfer naar Real Madrid

Bij Chelsea proberen ze de druk op Eden Hazard op te voeren. Maurizzio Sarri wil hem ten alle prijze houden en de club wil daarin meegaan. Hazard zou zelfs 400.000 euro per week kunnen gaan verdienen... En toch wil hij (nog?) niet tekenen. Real Madrid lonkt immers nog steeds. (Lees meer)


Belgische topclub wil met Anderlecht concurreren voor Benavente

Ook AA Gent wil Cristian Benavente van Charleroi

Anderlecht zoekt naar aanvallende - en vooral creatieve - versterking tijdens de wintermercato. Dat de naam van Charleroi-speler Cristian Benavente al gevallen is, weet iedereen. Maar in Brussel zullen ze moeten afrekenen met de concurrentie van een andere topclub. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties