Jan Breydelstadion inspireert Antwerpse superfan: "Zet hier ons publiek in en je krijgt iets dat uniek is in de hele wereld"

Clint Vens
| 11 reacties
Jan Breydelstadion inspireert Antwerpse superfan: "Zet hier ons publiek in en je krijgt iets dat uniek is in de hele wereld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp kreeg zondagavond een pak rammel van een oppermachtig Club Brugge. Een rampavond dus voor iedere meegereisde Antwerp-fan. Dat geldt zeker voor Luk Wyns, die geen seconde van 'den Antwerp' mist.

Wyns zat dan ook nog eens tussen twee vuren tijdens de wedstrijd: "Ik heb het moeten meemaken op de slechtst mogelijke manier", vertelt de acteur in Het Laatste Nieuws. "Ik zat in een loge die verdeeld was tussen Antwerp- en Club-fans."

"Ik ben uitgemaakt door Brugge-supporters en ze hadden nog gelijk ook. We waren nergens. Bij 4-0 was onze loge al half leeg, maar ik ben dan iemand die het toch uitzit."

'Uniek in de wereld'

 Toch zag Wyns ook mogelijkheden in Jan Breydel: "Ik heb het zondag nog gezegd in Brugge. Ah, dit is dus een arena, zet hier ons publiek in en je krijgt iets dat uniek is in de hele wereld. Ik ga weer boze reacties uit Brugge krijgen, maar het is zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties