"Niet veel goede zaken aan 2018": Francky Dury heeft duidelijke wens voor nieuwe jaar, maar één groot transfertarget wordt moeilijke zaak
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 23 reacties

"Niet veel goede zaken aan 2018": Francky Dury heeft duidelijke wens voor nieuwe jaar, maar Geoffry Hairemans wordt moeilijke zaak

"Niet veel goede zaken aan 2018": Francky Dury heeft duidelijke wens voor nieuwe jaar, maar één groot transfertarget wordt moeilijke zaak
Foto: © photonews

2018 was een turbulent jaar voor Zulte Waregem, 2019 wordt hopelijk een beter jaar. Francky Dury heeft alvast een vurige wens, al zal het niet makkelijk zijn.

Zulte Waregem speelde in het voorjaar van 2018 flink wat goede matchen, wist zich makkelijk te redden en speelde in play-off 2 alles op een hoopje. Toch wil Francky Dury niet echt spreken over hoogtepunten in 2018.

"Als je staat waar wij staan, dan zijn er niet veel goede zaken aan 2018. Wat heeft 2018 ons gebracht? Sporting Lokeren en wij staan beiden helemaal onderaan, ondanks een goede play-off 2."

Wens voor 2019? Betere ideeën

"Ach, we zijn van het kastje naar de muur gespeeld tegen KRC Genk in de strijd om Europees voetbal. We moeten zo snel mogelijk onderaan wegraken, zodat het niet bibberen wordt tot op het einde."

De wens voor 2019 van Dury is dan ook duidelijk: "Hopelijk brengt 2019 betere ideeën voor ons. Of we versterkingen nodig hebben? Ik denk dat iedereen bewust moeten zijn van het verhaal waarin we zitten. We moeten het binnenskamers beoordelen."

Versterkingen?

En dus moeten er versterkingen komen. Er werd al gedacht aan enkele spelers die de competitie kennen, zoals Ibrahima Seck (KRC Genk) en Geoffry Hairemans (Antwerp).

Die laatste zou echter een miljoen euro moeten kosten, waardoor hij voor zowel Essevee als de andere gegadigden (Lokeren en Waasland-Beveren) moeilijk haalbaar is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties