Reactie Gouden Schoen brengt Vanaken nog geen geluk: "Moeilijk met 3-4 spelers die me vastzetten"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 32 reacties
Gouden Schoen brengt Vanaken nog geen geluk: "Moeilijk met 3-4 spelers die me vastzetten"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zelfs kersverse Gouden Schoen Hans Vanaken kon niet voorkomen dat Club Brugge het nieuwe jaar moest openen met een zure nederlaag. Het zal toch geen vroeg symptoom van die befaamde vloek zijn? "Neen, het zat gewoon echt niet mee..."

De blauw-zwarte feestroes komt tot een abrupt einde, al was die volgens Hans Vanaken al voor de match verdwenen. "Woensdag was geweldig, donderdag konden we nog nagenieten, maar vrijdag lag de focus weer vol op deze match. We begonnen hier ook met een gevoel. Maar dan..."

... Dan ging Club met 0-1 de boot in. "Net niet binnen, centimeters naast, tegen de paal... Het zat ons gewoon niet mee. Maar dat kunnen we nu niet meer veranderen. Het enige dat we nu kunnen doen, is in Oostende weer aanknopen met een zege en vooral niet te veel naar die kloof met Genk kijken."

Wat Vanaken zelf vond van zijn eerste match als Gouden Schoen? "Het was moeilijk. We wisten dat Charleroi in de verdediging zou gaan en bij mij stonden telkens drie à vier spelers om me vast te zetten. Toch heb ik alles gedaan om de ploeg te helpen. Voor hetzelfde geld gaat die kans van Mata net voor de rust binnen en dan heb ik een assist", aldus Hans Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties