Interview Jbari blikt voor ons vooruit op Gent-Anderlecht: "De Buffalo's hebben meer druk op hun schouders"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Nordin Jbari verwacht zich aan geen spectaculaire match tussen Gent en Anderlecht

Jbari blikt voor ons vooruit op Gent-Anderlecht: "De Buffalo's hebben meer druk op hun schouders"
Foto: © photonews

Gent-Anderlecht, de match die één van de twee ploegen vertrouwen zal geven en de andere waarschijnlijk dieper het dal zal induwen. Nordin Jbari, ex-speler van beide ploegen, verwacht zich alvast niet aan een spektakelmatch.

Beide ploegen hebben zo hun eigen problemen. "De verdediging van Gent heeft het echt wel moeilijk gehad dit seizoen", vertelde Jbari ons. "Het valt ook af te wachten hoe ze het gaan doen zonder Kalinic, die toch wel belangrijk was. Er ontbrak ook een targetman in die ploeg. Een jongen die anderen beter doet spelen en scoren. De komst van Sorloth kan het ontbrekende stukje van de puzzel zijn."

Bij Anderlecht dan is er tot nu toe één speler bijgekomen: Peter Zulj. "Morioka kon nooit zijn stempel drukken, dus dit is het profiel dat echt ontbrak bij paars-wit. Hij zal belangrijk worden voor de ploeg en voor de supporters. Anderlecht heeft geen recht op fouten meer in deze transferperiode. Ik vind de terugkeer van Kara ook wel een heel goeie zaak. Het is een leider en een patron."

Maar van de match moeten we volgens de analist niet al te veel verwachten. "Normaal gezien zou dit een topmatch moeten zijn, maar het gaat om andere zaken. Beide ploegen moeten winnen om vertrouwen op te doen. En om vertrouwen van hun fans terug te winnen. Voor mij heeft Gent meer druk op de schouders dan Anderlecht omdat ze niet in de top zes staan en thuis spelen. Ik verwacht me alvast aan een gesloten match. Al hoop ik ook op spektakel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties