Antwerp had goede reden om Geoffry Hairemans niet te lossen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 33 reacties

Antwerp vond niet tijdig een vervanger voor Hairemans

Antwerp had goede reden om Geoffry Hairemans niet te lossen
Foto: © photonews

Geoffry Hairemans leek op weg van Antwerp naar Sint-Truiden, maar zover kwam het uiteindelijk niet. De speler liet zelf al weten tot het einde van het seizoen bij de 'Great Old' te blijven. Zijn huidige club kon het zich dan toch niet permitteren om Hairemans te laten gaan.

Het was niet zozeer de vraagprijs die een probleem was. Volgens Het Belang van Limburg was Antwerp bezig met het aantrekken van een buitenlandse middenvelder. Indien die transfer rond was geraakt, had het Hairemans naar Sint-Truiden laten vertrekken.

Geen tijdige vervanger

Zover is het dus niet gekomen. De inkomende transfer voor stamnummer 1 zou zijn afgesprongen bij de medische testen. Antwerp slaagde er niet tijdig in om een andere vervanger te vinden voor Hairemans en trok dan maar de stekker uit de deal met STVV.

Hairemans begon in 2015 aan zijn tweede passage bij Antwerp. Hij is nog altijd één van de meest populaire spelers op de Bosuil. Zelf zou hij echter graag opnieuw aan spelen toekomen. Sinds de komst van Refaelov werd hij naar het achterplan geduwd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties