Ex-speler van KV Mechelen tekent bij Sarpsborg

Redactie
Ex-speler van KV Mechelen tekent bij Sarpsborg
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lukaku - Dybala - Bateau - De Ligt - Rodrigues de Souza

Ex-speler van KV Mechelen tekent bij Sarpsborg

Sheldon Bateau speelde in ons land 84 wedstrijden voor KV Mechelen. Daarna koos hij voor een avontuur in Rusland bij Samara. Sinds 1 januari van dit jaar zat hij zonder club, maar Sarpsborg bood Bateau een uitweg.

Transfernieuws en Transfergeruchten 15/02

'Bayern wil 75 miljoen euro uitgeven voor Paulo Dybala'

Het is Bayern München nog steeds ernstig voor Paulo Dybala van Juventus. Zo zouden ze volgens Transfermarketweb liefst 75 miljoen euro willen uitgeven. Hij zou er liefst 10 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. 


OFFICIEEL: Allan Rodrigues trekt naar Brazilië

Allan Rodrigues kwam terug vanuit Duitsland naar Liverpool, maar hij zal nu worden uitgeleend aan het Braziliaanse Fluminense. 


Juventus wil komen shoppen in Amsterdam

Juventus geeft de strijd om Matthijs De Ligt (Ajax) vooralsnog niet op. Dat moet blijken uit een bericht van Tuttosport.


Opvallende optie voor Lukaku in de maak, Serie A wenkt
Foto: © photonews

Lukaku zou Icardi kunnen vervangen bij Inter

Romelu Lukaku is sinds het vertrek van José Mourinho niet meer zeker van zijn basisplaats bij Manchester United. Volgens Italiaanse bronnen zou hij naar de Serie A kunnen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/02 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/02

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties