Handtekeningen onder deal Pozuelo zijn gezet, voorzitter Croonen: "Juridisch hadden we hem kunnen houden... Maar wat hadden we daarmee gewonnen?"

Redactie
| 8 reacties
Handtekeningen onder deal Pozuelo zijn gezet, voorzitter Croonen: "Juridisch hadden we hem kunnen houden... Maar wat hadden we daarmee gewonnen?"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is zo goed als rond: Genk en Toronto hebben hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst over Alejandro Pozuelo, enkel op de officiële aankondiging is het nog heel even wachten. Uiteindelijk is dat de beste keuze, meent voorzitter Peter Croonen.

"Hadden we het juridisch echt hard gespeeld denk ik dat hij gewoon gebleven was. De vraag is wat wij daarmee hadden gewonnen", zegt Croonen in Het Laatste Nieuws. Zelfs gelijk hebben is ook niet alles.

"Wij zijn ervan overtuigd dat we daarmee dan onrust in de kleedkamer hadden gebracht en dat Pozuelo voor een onbepaalde periode gewoon niet selecteerbaar zou geweest zijn, aangezien hij met zijn hoofd al in Toronto zat. Het zou ook constant over hem gaan, wat niet eerlijk is ten opzichte van de rest van de groep."

Ik ben ontgoocheld in Pozuelo, maar wil geen zondebok van hem maken - Peter Croonen

De spelmaker zal wel nog het reguliere seizoen uitspelen... Nog drie matchen dus. Op volle kracht? "Daar ben ik van overtuigd. Ik hoop dat de fans hem die kans ook willen geven. We hebben er niks bij te winnen door hem nu te destabiliseren en van hem een zondebok te maken."

"Als de trainer beslist om hem op te stellen, dan ben ik zeker dat hij nog drie heel goede wedstrijden zal willen spelen voor ons. Hij zal niet via de grote poort vertrekken, maar ook niet langs een achterpoortje", aldus Genkse voorzitter Peter Croonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties