Reactie Zelfs griep krijgt kapitein Vormer niet klein: "Echt ziek, maar ik besloot de knop om te draaien"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Brugge
| 13 reacties
Zelfs griep krijgt kapitein Vormer niet klein: "Echt ziek, maar ik besloot de knop om te draaien"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft leider Genk weer ietsje beter in het vizier. Dit weekend is de kloof herleid naar zes punten, maar dat geeft nog geen voldoending aan Brugse kapitein Ruud Vormer. Al moet hij toch ook blij geweest zijn dat zijn opoffering niet voor niets was.

Bij de kloof - klein, groot, voor, achter - staat hij niet stil. "We moeten gewoon zelf blijven winnen. Oké, het zijn nog zes punten, maar ik blijf dan vooral denken aan vorig seizoen met Standard. Die stonden twaalf punten achter op ons en haalden ons nog bijna in. Gewoon blijven gaan, dat moeten we doen."

Doodziek

Op zich was het al straf dat Vormer dat zaterdagavond na de 1-0 tegen STVV kon staan verkondigen in het Jan Breydelstadion. De aanvoerder was namelijk erg twijfelachtig na een zware week.

"Ik was echt ziek, man. Vanmorgen schoot ik nog wakker: kletsnat. Mijn vrouw en ik hebben toen even overlegd: 'gaat dit wel lukken?' Uiteindelijk besloot ik voor vandaag de knop om te draaien. Een avond volle gas geven en dan nog twee vrije daagjes uitzieken", verklaarde Ruud Vormer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties