Reactie Clubicoon Lokeren klopt nu al met vuist op tafel: "Er moet een ambitieus project op poten gezet worden"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Lokeren
| 2 reacties
Clubicoon Lokeren klopt nu al met vuist op tafel: "Er moet een ambitieus project op poten gezet worden"
Foto: © photonews

Bij Lokeren zijn de meningen duidelijk verdeeld. Sommige spelers hopen echt dat er nog iets extrasportiefs uit de kast valt, anderen willen dan weer op die manier niet in 1A blijven. Olivier Deschacht en clubicoon Killian Overmeire zitten bij de tweede groep.

Deschacht eerst. "Nee, ik reken of hoop niet op een extrasportieve appel die uit de kast valt... Weet je, wij hebben gefaald. Het zou jammer zijn voor spelers die er niets mee te maken hebben dat zij in onze plaats moeten degraderen", aldus de man met de uitgesproken mening. "Maar als het wel gebeurt, moet er hier veel veranderen."

Killian Overmeire zit ook niet met dat idee in zijn hoofd. "Nee, ik hoop niet op iets extrasportief om toch in eerste te kunnen blijven. Wij waren de zwaksten dit seizoen. Wat ik vind dat er moet gebeuren? Er moet hier een ambitieus project op poten gezet worden. En er moeten vooral lessen uit het verleden getrokken worden, zeker uit de laatste jaren. Dan kan Lokeren herleven. Als dat gebeurt, wil ik er ook aan helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties