Vranjes praat voor het eerst: "Mijn misstappen worden uitvergroot, ik heb ze veel te duur betaald"

Vranjes praat voor het eerst: "Mijn misstappen worden uitvergroot, ik heb ze veel te duur betaald"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ognen Vranjes is dan toch niet van de wereldbol verdwenen. Ok, dat wisten we al, want op Instagram is hij nog steeds bijzonder actief. Enkel is er op een voetbalveld amper nog een spoor van hem te bekennen. Hij traint immers enkel met de beloften.

De vele schandalen rond hem hebben de Anderlecht-top doen beslissen om hem opzij te schuiven. Definitief, dat weet hij ook. Want hij mag zelfs niet spelen bij de beloften omdat hij anders andere jongens zou blokkeren. Al mag hij wel zijn mening hebben. En hij vindt het niet eerlijk.

"Karim Benzema was betrokken in vele gerechtelijke onderzoeken, maar hij staat toch gewoon in het basiselftal van Real Madrid? En we gaan niet zeggen dat dat, in vergelijking met Anderlecht, een klein clubje is...", maakt hij de vergelijking in HLN.

Bad boy

"Wat ik als oneerlijk ervaar, is dat de fouten die ik bega altijd uitvergroot worden. Ik ben nu in zekere zin de zondebok, dat is onterecht. Ik heb mijn misstappen veel te duur betaald. Ik ben desalniettemin zelfkritisch. Ik besef dat mijn prestaties de laatste maanden niet geweldig waren."

Vranjes heeft zijn reputatie natuurlijk niet mee. "Als een bad boy. Ik heb geen problemen met dat imago. Misschien ben ik ook wel een beetje een bad boy. Weet je, iedereen heeft recht op zijn mening, ik kan daar niks aan veranderen en lig er ook niet wakker van. Mijn parcours kent pieken en dalen, maar het heeft me wel gevormd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties