Antwerp-verdediger kwam minder aan spelen toe, maar droomt van Champions League: "Iedereen toch?"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 4 reacties

Antwerp-verdediger kwam minder tot spelen toe, maar droomt van Champions League: "Iedereen toch?"

Antwerp-verdediger kwam minder aan spelen toe, maar droomt van Champions League: "Iedereen toch?"

Royal Antwerp FC kan met een gerust gemoed naar de laatste wedstrijd van de reguliere competitie, want play-off 1 is al binnen. En wat daarin? De dromen zijn er alvast.

Dylan Batubinsika kwam dit seizoen nog maar tien keer in actie voor Antwerp, goed voor 681 speelminuten. "Ik wilde me bewijzen tegen Eupen en Charleroi, maar tegen de Zebra's was het wat minder - dat geef ik toe. Misschien wel mijn slechtste match voor Antwerp", is hij zelfkritisch in Gazet van Antwerpen.

Champions League

"Die scheur in de quadriceps aan het einde van vorig seizoen heeft me afgeremd. En door de komst van Juklerod is Van Damme er centraal bijgekomen", aldus nog de verdediger van Antwerp. "Dat ik zo vaak op de bank zat dit jaar? In het begin zag ik af, het is nog maar mijn tweede seizoen als prof en dit maakte ik nog niet mee."

Batubinsika droomt ondertussen wel hard door, want hij wil graag nog eens proeven van het allerhoogste: "Ik speelde met PSG al in de Youth League, het is een droom om ook bij de profs in de Champions League uit te komen. Dat wil iedereen toch?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties