"Denk dat Club Brugge het over Vanaken ook wel zou weten": Philippe Clement en Leandro Trossard over het gemis van Alejandro Pozuelo in play-off 1

"Denk dat Club Brugge het over Vanaken ook wel zou weten": Philippe Clement en Leandro Trossard over het gemis van Alejandro Pozuelo in play-off 1
Foto: © photonews

KRC Genk begint aan de play-offs met een voorsprong van vier punten op Club Brugge, maar het moet de play-offs wel zonder Alejandro Pozuelo zien door te komen. Welke impact zal dat hebben op de titelstrijd?

“We hebben hem nog een berichtje gestuurd, maar het is nu een afgesloten hoofdstuk”, klonk het bij Leandro Trossard na de 3-3 in en tegen Zulte Waregem. “Het kan een boost geven dat we ook zonder hem drie keer konden scoren en goed voetbal konden brengen.”

“Ik voelde me goed in deze formatie, iedereen heeft goed gespeeld en met Sander Berge die nu helemaal terug is hebben we nog een pluspunt erbij, dat kan alleen maar goed zijn met oog op de play-offs.”

Of ik Pozuelo ga missen? 

Coach Philippe Clement stuurde bij met een ander systeem en een nieuwe manier van spelen en zag zijn Genk toch ook wel renderen. “We mogen niet gaan twijfelen, maar moeten de focus op het voetbal houden.”

Toch gaat hij zijn Spaanse briljant op het middenveld missen: “Ik denk dat als Club Brugge zou mogen kiezen tussen drie of vier punten voorsprong of tien matchen zonder Vanaken te moeten spelen, dat ze het ook wel zouden weten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties