OFFICIEEL: Een blijver en een vertrekker bij Waasland-Beveren: Roef en Custovic hebben beslist over hun toekomst
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 18 reacties

Anderlecht-huurling Davy Roef tekent geen contract bij Waasland-Beveren

OFFICIEEL: Een blijver en een vertrekker bij Waasland-Beveren: Roef en Custovic hebben beslist over hun toekomst

Waasland-Beveren heeft via de officiële clubkanalen het nakende afscheid van Davy Roef aangekondigd. Trainer Custovic zou dan weer tekenen voor een verlengd verblijf

Het was wachten op een officiële bevestiging van een van de partijen en die is er uiteindelijk ook gekomen. "Davy Roef zal volgend jaar niet meer tussen de palen staan voor Waasland-Beveren", berichtte de club vrijdagmiddag op haar webstek.

Een louter sportieve keuze. Ik wil een stap hogerop.

"Het bestuur van Waasland-Beveren wou heel ver gaan voor de doelman. De transfersom, bedongen in het contract, zou een recordtransfersom zijn voor de club. Davy Roef en zijn entourage kozen echter voor een andere uitdaging."

Roef reageerde kort op de webpagina van zijn huidige werkgever. "Dankzij deze club heb ik het geloof in mijn kwaliteiten en mijn voetbalgeluk teruggevonden. Mijn beslissing om andere oorden te gaan opzoeken is een louter sportieve keuze; een keuze om een stap hogerop te zetten."

Custovic

Maar er was ook goed nieuws voor de club uit het Waasland. "Na positieve gesprekken met alle stafleden werd dan ook beslist om met Adnan Custovic en zijn assistenten verder te werken. Geel-blauw gelooft keihard in het werk van de Bosnische trainer en zijn team", luidde een mededeling op de webstek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties