OFFICIEEL: Anderlecht bindt goudhaantje tot 2022 aan zich: "Bouwen al sinds U9 aan dit project"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 16 reacties
OFFICIEEL: Anderlecht bindt goudhaantje tot 2022 aan zich: "Bouwen al sinds U9 aan dit project"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De toekomst van Yari Verschaeren ligt nog enkele jaren bij Anderlecht. De 17-jarige middenvelder heeft vrijdag zijn contract bij de hoofdstedelingen immers verlengd.

"De 17-jarige Yari Verschaeren heeft vandaag bijgetekend tot 2022", deelde Anderlecht vrijdagavond mee via de clubwebsite. Het was bekend dat de club en de speler rond de tafel zaten in verband met een contractverlenging, maar nu komt er effectief witte rook uit het Constant Vanden Stockstadion.

"De ondertekening van dit contract staat symbool voor het beleid van RSC Anderlecht, een beleid waarin de jeugd een centrale rol speelt”, aldus Sportief Directeur Michael Verschueren op de webstek van RSCA.

Ook Jean Kindermans, het opleidingshoofd van de recordkampioen, was ontzettend blij met de contractverlenging. "Dat Yari een toptalent is, hoeven we niet uit te leggen. Dat bewijst hij wekelijks bij de A-ploeg. Dit nieuws toont aan dat hij gelooft in het traject dat wij sinds de U9 met hem uitbouwen en het ook in de toekomst willen verderzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties