Antwerp blijft met lege handen achter op veld van Standard: "Helemaal aan onszelf te danken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 12 reacties
Antwerp blijft met lege handen achter op veld van Standard: "Helemaal aan onszelf te danken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zag er voor Antwerp vrijdagavond 70 minuten lang erg goed uit, maar dan spookte Sclessin als vanouds. De thuisploeg zette de scheve situatie en achterstand nog recht en won met 3-1. Sinan Bolat reageerde ontgoocheld.

"Dit hadden we zeker niet zien aankomen", vertelde de Turkse doelman. "Pijnlijk om op deze manier te verliezen. We hadden tijdens de rust nochtans gezegd om niet terug te zakken en ons eigen spel te blijven spelen. Voor de pauze speelden we bijna de perfecte eerste helft. Bovendien gaven we amper iets weg."

"Maar als je daarna Standard laat komen, weet je dat ze heel gevaarlijk zijn. Maar het kon ook anders gelopen zijn. Voor de rust had Refaelov een prima kans op de 0-2."

Individuele fouten

Indrukwekkend vond Bolat zijn ex-ploeg nochtans niet. "Nee. Omdat wij niet zoals voor de rust speelden en ons mannetje niet meer volgden. We hebben het alleen aan onszelf te danken. Niet aan het spel van Standard. Het zijn individuele fouten die ons nekken."

Dinsdag volgt er thuis al een herkansing voor Antwerp. Dan komt leider Genk op bezoek in Deurne. "De wedstrijden volgen elkaar snel op. Het heeft geen zin om lang ontgoocheld te blijven", besloot Bolat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties