Flankaanvaller die investeerde in zijn toekomst zat al met alle Belgische topclubs rond de tafel

Flankaanvaller die investeerde in zijn toekomst zat al met alle Belgische topclubs rond de tafel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Theo Bongonda speelt volgend seizoen niet meer bij Zulte Waregem, daar mogen we gerust van uitgaan. De West-Vlamingen betaalden zo'n 1,6 miljoen euro voor de flankaanvaller, maar willen hem nu met grote winst doorverkopen. Zowel in België als in het buitenland is er al interesse.

Zijn manager, Fouad Ben Kouider, is bezig om hem een goeie club te vinden. "We hebben al met alle Belgische topclubs gesproken, maar ook met Duitse en Franse clubs. We zijn ons ervan bewust dat Theo voor een aanzienlijk bedrag zal vertrekken, gezien het seizoen dat hij speelt. De onderhandelingen zijn al een maand geleden echt van start gegaan en we zouden graag zien dat ze snel afgerond worden", klinkt het bij S/V Magazine.

Bongonda koos ervoor om bij Essevee te investeren in zijn toekomst. "Ik hield mezelf voor dat dit mijn laatste kans was. Ik heb sommigen misschien te veel de kans gegeven om met mij te lachen. Voortaan probeer ik me uitsluitend op het voetbal te concentreren."

Alles op het voetbal

"Ik heb gebroken met bepaalde personen, die op zich daarom niet slecht waren. Maar had ik voortgedaan met die mensen, dan zou ik dezelfde levensstijl behouden hebben en dan was ik misschien mislukt bij Zulte Waregem."

En nu wil hij de juiste keuze maken. Een club vinden waar hij wekelijks aan spelen toekomt. Of dat in België zal zijn, laat hij in het midden. "In België blijven kan een goeie keuze zijn maar naar het buitenland gaan ook, het komt erop aan een club en een coach te vinden die me echt willen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties