"Geschrokken" Verschueren reageert nu zelf op de uitlatingen van Vanhaezebrouck

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 16 reacties
"Geschrokken" Verschueren reageert nu zelf op de uitlatingen van Vanhaezebrouck
Foto: © photonews

Maandag sprak Hein Vanhaezebrouck voor het eerst sinds zijn vertrek bij Anderlecht met de pers. Hij had het onder meer over zijn ontslagvergoeding die, volgens de gewezen RSCA-trainer, nog steeds niet volledig is uitbetaald.

Anderlecht reageerde maandag enkele uren na de uitlatingen van Hein Vanhaezebrouck over diens ontslagpremie met een kort statement op de clubwebsite. Dinsdag liet ook Michael Verschueren zich nog eens uit over de 'welles-nietes' kwestie.

"Ik was daarvan geschrokken en het stelde me ook wat teleur", reageerde de algemeen manager voor de camera van VTM Nieuws. "Ik ga me van alle commentaar onthouden wat dat betreft. Het is niet aan mij om commentaar te geven. Hij gaf commentaar en ik heb die aandachtig gelezen en gehoord."

"De club heeft een verklaring gepubliceerd waarin wij duidelijk stellen dat we de ontslagvergoeding wel correct hebben uitbetaald. De rest laat ik over aan andere mensen", ontkende Verschueren de beschuldigingen aan het adres van paars-wit.

Ook Hein Vanhaezebrouck stond VTM Nieuws nog even te woord. "Anderlecht heeft tegen de licentiesommissie gezegd dat er een onderling akkoord zou zijn over de vergoeding, maar dat klopt helemaal niet. Ik probeerde wat druk uit te oefenen door zelf naar die commissie te stappen", aldus Vanhaezebrouck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties