Reactie Mbokani versleten? "Op dit niveau kan ik nog vijf jaar spelen"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 49 reacties
Mbokani versleten? "Op dit niveau kan ik nog vijf jaar spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als er nog iemand zou twijfelen of Dieumerci Mbokani op zijn 34ste nog meekan in de Jupiler Pro League moet de beelden van tegen Anderlecht nog maar eens bekijken. In zijn dagje is Dieu de beste spits van België.

Of Anderlecht hem volgend seizoen zal binnenhalen, weten we nu nog niet. Wel dat ze interesse hebben en dat ook hun twijfels wel verdwenen zullen zijn na de demonstratie in efficiëntie van hun ex-spits. Twee assists had hij kunnen geven. Omdat Lamkel Ze miste werd het een assist en een goal.

"Of die belangstelling van Anderlecht me motiveerde? Ik ben altijd gemotiveerd", grijnsde hij. "Ik speel altijd voluit. Scoren is mijn job en dat doe ik graag. En ik heb mijn job gedaan. Nu wil ik gewoon nog meer doelpunten maken."

Versleten is hij bijlange nog niet. Als ze bij Antwerp morgen zijn statistieken gaan bekijken zal hij ook geen 13 kilometer gelopen hebben. Maar daarvoor staat hij er ook niet. Als enige mag hij van Bölöni iets minder werken. "Ik heb mijn talent en dat ken ik. Ik kan op dit niveau nog vijf jaar spelen." We geloven hem graag...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties